Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen er for dig, som har behov for en professionel at støtte sig op ad, eller at stille spørgsmål til. Du møder en uddannet psykolog, som er parat til at have en samtale om netop det, der presser sig på hos dig.

Du ser målrettet indhold for:

Hvad kan Studenterrådgivningen hjælpe dig med?

En studenterrådgiver kan hjælpe dig med alt det, som handler om mere personlige udfordringer. Det kan fx være alle former for angst, manglende motivation, symptomer på stress, koncentrationsvanskeligheder, ensomhed, bekymringer eller andet, som du går og tumler med, og som du har brug for en professionel samtale omkring.

En samtale med en studenterrådgiver tager altid udgangspunkt i det, som udfordrer dig i dit studieliv. Og oplever du at mistrives, så tøv ikke med at kontakte en studenterrådgiver.

Gratis og fortrolige samtaler

Studenterrådgivere har tavshedspligt, og dine samtaler er fortrolige.

Samtaler er gratis, når du er studerende. Det er forskelligt, hvor mange samtaler, der er behov for. Nogle har brug for én samtale for at få fornyet håb, tro eller energi til studiet, mens andre har behov for flere samtaler. Sammen med din rådgiver finder I ud af, hvad dit behov er.

Fysisk eller online rådgivning

Du har mulighed for at få studenterrådgivning fysisk på din campus eller online. Du har også mulighed for at booke en samtale i en anden campus-by, end der, hvor du studerer.

Der er ofte kortere ventetid på online samtaler, så hvis du meget gerne snart vil snakke med en rådgiver her og nu, kan du overveje at booke en online tid.

Booking af tid til samtale hos en studenterrådgiver på VIA

Alle samtaler bookes online hos Studenterrådgivningen på www.srg.dk

Samtalen kan foregå fysisk eller online.

Kontakt