{{vm.movingstillModel.Title}}

{{vm.movingstillModel.Manchet}}

Velkommen til VIA University College og stort tillykke med din studieplads!

I VIA glæder vi os til, at du starter og til at lære dig at kende både fagligt og personligt. I VIA ønsker vi at gøre introen så god, overskuelig og bekymringsfri for dig som muligt, så du hurtigt kan begynde at føle dig hjemme på din uddannelse og blandt dine nye medstuderende.

For at klæde dig godt på til livet som studerende, så har vi lavet et online studiestartskursus, som du med fordel kan gennemføre, inden du starter på studiet. Du finder kurset længere nede på siden.

Vi har desuden samlet den vigtigste information omkring din studiestart her på VIAs studieportal, MitVIA. Du finder informationen ved at klikke på ”Få alt information om din studiestart”.

Tip: Hvis du oplever, at du ikke får vist information fra din egen uddannelse, så er der heldigvis råd for det. Vi nemlig lavet ”Uddannelsesvælgeren”. Når du er logget ind, finder du uddannelsesvælgeren under "Min Profil" i øverste højre hjørne. Du kommer tilbage til denne side ved at klikke på "Studiestart", som du finder i menuen. Du skulle nu få vist din egen uddannelse, når du klikker på ”Få alt information om din studiestart”.

Studiestartskursus

 • Kom godt i gang som ny studerende

  Studiestartskurset kan være en hjælp til dig som forberedelse til livet som studerende. Der er fire online moduler, og du kan tage én eller flere, afhængigt af hvad der passer dig. Det er helt frivilligt. 

  Modul 1: Fra elev til studerende
  Dette modul handler om en tryg overgang til at være studerende på en videregående uddannelse.

  Modul 2: Studievaner
  Dette modul handler om vaner og studieteknik, og hvad der kan fungere for dig.

  Modul 3: Holdbar motivation

  Dette modul handler om, hvad der kan motivere dig, og hvordan du kan opbygge og fastholde motivationen.

  Modul 4: Samarbejde og faglige fællesskaber
  Dette modul handler om, hvad du kan gøre for at være med til at skabe et godt fællesskab.